videos och sånt

ja har tråkigt iråkigt da. igår va ja på klasspicknick som ja trodde skulle va skit tråkigt, och ja trodde att ja skulle va där en halvtimma men ja va där i tre timmar. vi körde brännboll- barnen mot föräldrarna. vi förlora me ett poäng. på youtube finns en skit rolig låt. den heter what what in my but
ida var ja också ute med min 28årige halvbrorsa och miin 13årige helbrorsa och kira. vi gick ut i skogen och då fotade ja en snok i vattnet. ja fotade också en fjäril på närbild. ja älskar att fota!här e bilderna:


sen gick ja ut me najma. vi köpte godis och hon visade en tröja som hon hade köpt. hon visade också två tröjor som hennes syrra hade köpt. hennes syrra hade köpt en jätte fin för bara hundra kr. det va adidas
här e najmas tröja:

här e hennes syrras tröja:

ja kanske ska få den som hennes syrra fick. den ser inte så fin ut på bilden men i verkligheten e den skitfin! det va typ rea på den. nu kostar den 99:- men innan kostade den 299:-.

waxholm

ida va vi i Waxholm me klassen! det va fett roligt. först åkte vi till t-centralen och så gick vi till kungsträdgården. när vi skulle över vägen va det typ 5 poliser där. när vi skulle gå över så börja han skrika "NEJ!" vi fick typ vänta i 10 min sen kom det typ 10polisbilar och 2limosiner och en brandbil åkande förbi skitsnabbt sen sprang vi över. sen åkte vi båt och där fotade vi lite och körde lekar och sen körde vi kurragömma. lite barnsligt men roligt! sen kom vi dit och jorde massa stationer på 80 minuter. vi gjorde 7stationer av åtta.vi kom typ 3:a elr 4:a. av typ 10lag.sen åkte vi hem och åt mat på båten. ja hade pannkakor. vi kom hem vid 17.00. efter skolan gick ja, najma och khlood ut. vi gick till skolan och där va det en klass som skulle ha spökrunda. vi fick pröva. den va skittråkig den va inte läskig alls, ja svär!

sharon o najma

ja har många viktiga personer i mitt liv. t.ex. najma, anneli, khlood, isabella, sama och sharon (o kira). sharon e min bästis, men det e lite konsigt mellan oss nu eftersom att najma och sharon är ovänner. dom bråkade för nån månad sen och sen dess e dom ovänner. grejen e att ja vill va me både najma o sharon.  så ja skulle gissa att det känns som att ja dissar nån för den andre personen. men grejen e att ja vill va me båda lika mkt, ja älskar dom båda mkt mkt! df vill ja inte förlora dom så ja vill att dom ska bli vänner!

ida va ja, anneli, sama o najma på fältet och spelade lite fotboll. sen gick vi till annelis gård och körde stress. sen kom isabella o vi fortsatte...

skolda igen... BORING!

ja längtar till klassresan på torsda... fett rolit att åka till Waxholm. och ja e super glad! en av najmas syster bor i London och där e adidaströjor fett billiga! aa, så najmas syrra ska köpa en åt mig, khlood och najma! alla vi ska ha likadan: turkos och svarta ränder! fett fiiint!!!!! och dessutom. najmas andra syrra pluggar till designer och då kanske ska ja designa en klänning och hon syr- till mig!!!! fett bra!!!!hoppas det går!

efter skolan hade ja hemspråk och sen kom najma o khlood och plinga på och vi gick ut och spela fotboll! vi kickade och ja slog ett rekord. innan hade ja 23.
mitt rekord e 24
samas rekord e 5
khloods rekord e 25
najmas rekord e 125
annelis rekor e typ 65
isabellas rekord e typ 50-60nåt
sharons rekord e 26 typ
vi gick också ut me lilla Kira och tog fotton, fett roliga också!

bilder på min älskling, kira! I LOVE U!några bilder på mina sötnowsar!!!!(ja e brunetten)


ute igen

ida va ja ute me khlood najma o sama igen. vi spelade data, tittade på tv och va ute lite.det hände inte så mkt faktiskt....

Första gången på bloggen

hej, asså ja e natalia (diivaa). ja e 12år. det e min första gång på min blogg... så det här kanske e lite tråkigt.

ida va ja ute me sama, khlood och najma. först va vi ute sen gick vi hem till samaoch fixade bloggar! här e vi:

RSS 2.0