Hellluu

Hur mås??? Igår gick jag ju på dansen... Det gick faktiskt ganska bra! Jag kan iallafall dansen. Fast sama lärde mig fel!!!! Hon lärde mig två fel steg samt spegelvänt. Haha... Men det gick som sagt bra!!! Innan dansen, i farsta köpte jag ett diadem. Ett vanligt gulddigt smal. Den är från KICKS för 25:-... Efter dansen åkte vi vidare en station med bussen och plinga på khlood. Vi gick ut och sen gick vi till sama. Vi kollade på en film som vi hade börjat se för länge sen, men inte hann kolla klart. Den heter "Taken" och är skiiiiitbra!!!! Jag rekomenderar den verkligen.

Juste, jag glömde nästan. I lördags gick jag ju på bio. Vi kollade på "I taket lyser stjärnorna". Den är jätte bra och jag har läst den också. Asså alla i bion började gråta typ när halva filmen hade gått. Haha, fast inte jag. Fast den var ganska så sorglig... Aja, chao!!! Ska göra något annant nu....













I taket lyser stjärnorna...


















 Taken

Garderoben kom, men ska tillbaks =(

Hej! Vet att det nästan var en vecka sen jag skrev. Men jag har inte haft något att skriva om. Igår åkte jag till stan. Jag köpte inget. Jag tänkte köpa den där koftan som jag har på förra inlägget eller linnet. Men dom var jätte fula på mig. Jag är glad att jag sparar mina pengar istälelt =): Igår fick jag smset från MIO att min garderob hade kommit. Jag blev  typ fett glad =D: Men sen idag hämtade vi den och vi öppnade alla kartonger för att vi skulle bygga den. Men sen upptäckte vi att vi har fått fel en sak. Alltså det var så här:
Vi beställde en garderob med 2 dörrar och tre lådor. Ena dörren är en spegeldörr, andra ska vara en kortare vanlig dörr med utdragbara lådor nere. Men vi fick två långa spegeldörrar. Och om vi inte har tre lådor där nere går det inte att sätta in en trådback som ska  vara  där nere med. Fattar i något?? Jag tvivlar på det =D!!! Men jag kan du visa. KOlla vi beställkde detta:
  men vi fick detta:
Aja, så på måndag ska vi dit och bråka med dom på att vi fått fel. Nu måste jag vänta säkert två veckor till tills lådorna kommer =(...

Inga av mina klänningar har heller inte kommit. Jag ska ringa och fråga varför typ snart..
Imorgon har vi dans. Jag har tränat skit mycket på den. Jag kan själva dansen men jag suger på att dansa!!!! Haha.. Ni fattar säkert noll. Men jag kanske kommer på genrepet iaf!!! Sen ska jag typ på bio med pelle. Vi vet inte vilken film, vi ska bestämma där.. Jaja, chao!!

Sämst=längst bak

Hej!!!! Jag var nyss på dansen. Det va feeeett bra, för jag sög ju så jag fick byta plats med sama som stog längst bak!! Jag ville ju stå längst bak egentligen, för att inte skämma ut mig.. Jag vet inte ens om njag kommer på uppvisningen, eller genrepet!

Igår gick jag till kyrkan för att jag inte har vart där på några veckor. Kyrkan ligger i slussen och där finns också en ginatricotaffär! Så efter kyrkan gick jag och köpte jeanstights!!! Som tur var betala mamma och inte jag!! Här är dom:
Är dom inte snygga??? Juste. När jag var i farsta kolla jag lite mer i ginatricot och jag hitta två saker som jag ABSOLUT vill ha. Jag ska köpa dom nästa månad =)!!! Här är dom:
Visst är dom söta?? Kommer ha dom med leggins tror jag, dom är tillräckligt långa faktiskt.. Kanske med jeans legginsen??
Mina kläder eller garderoben har inte kommit.. Jag är så typ... hm... just det- NYFIKEN!!!! Haha, jag är knäpp... Jag kanske ska ut med khlood och sama sen.. Men vi får se. Jajaj, chao for now!!!!
HARE GÖTT!!!!

Kvällspromenad=skönt som i helvete XD

Hej alla!! Hur mås? Idag var det en vanlig dag i skolan. Fast sen var det aulaskoj. Det var så himla kul för jätte många sjöng och alla sjöng falskt typ!! Fast jag ska inte säga något egentligen, jag skulle aldrig våga stå på scenen!! Min lärare sjöng också och hon sög helt och hållet... Hon kan inte sjunga XD!!!!!

Efter skolan gick jag bara hem. Sen smsa sama typ vid två och sa att alex, aimene och åg ville komma hem till henne. Hon ville att jag skulle komma. Jag kom och sen smsa killarna och sa att dom inte skulle komma. Då stanna jag typ någon timme och vi snackade bara. Hon berättade om gårdagen om en sak som hände... Ganska roligt faktiskt... Fast jag orkar inte berätta.. Sen klockan kvart i fyra gick jag hem för jag skulle ha hemspråk. Efter det smsa sama och sa att hon hade lust att gå ut. Jag ba okej. Vi skulle ba plinga på khlood och ta en lång promenad. Jag hade med mig min kamera så jag tog massa snygga foton!! Vi gick typ från khlood runt fältet. Vi gick typ runt hela skarpnäck. Klockan var typ 6 när vi gick ut och vi kom hem kvart i åtta. Sama hade 18kr så vi gick till grillen också och käka pommes! Mmmm, yummie.. Här är bilderna:


XOXO Gossip girl, ne haha skoja, Natalia
Hare göött

När kommer garderoben & mina klänningar???

Hej! Garderoben eller klänningarna har inte kommit än =(. jag undrar när dom kommer... Sama beställde förut, förraförra veckan eller nåt och den kom efter tre dagar!! Och garderoben skulle komma den här veckan. Dom kanske kommer imorgon?? Aja, idag hade vi gympa och det var superduper kul!! Vi körde badminton. Det va jätte roligt. Först var jag med sama och vi pricka badmintonbollen 25 ggr, som blev vårt rekord. Sen gjorde Isabella och najma 30, så vi ville slå dom. Så vi gjorde typ 45 tror jag. Sen bytte jag och körde med najma lite. Då gjorde vi 64. Sen klarade vi 88!!!!!!!!!!!!! Sen körde jag mer med sama och vi gjorde 67.
Det var jätte jobbigt för mig för när jag körde så sköt alla snett och lite här och var. Så jag fick springa fram och tillbaka hla tiden medans den som jag körde med stod helt still, eftersom att jag passa mot den!!! Sen så fick jag damp. När sama äntligen lärt sig att skjuta rakt till mig, så jag fick stå stilla så kommer gympaläraren, Alex, och säger att jag måste röra mig mer!!!! Jag var helt slut och svettig när vi gick.. men det var skitkul!! Man kunde köra pingis också, men det pallade inte jag köra eftersom vi gör det hela tiden i skolan. Och dessutom är badminton MYCKET roligare!!!

Efter skolan åkte alla typ till farsta för att köpa present till corinnes födelsedag. Jag ska inte gå på hennes fest, så jag ska inte köpa nåt. HAR INGA PENGAR.... Jag längtar till nästa månadspeng... GUD va jag vill ha pengar, jag är shoppingnödig!!

Imorgon är det aulaskoj i skolan. Fett kul!!! Undrar vem som kommer uppträda? Aja. Här är lite bilder från veckan:



XOXO Natalia

I LÖÖÖÖVE MUSIC!!!!

Heeey!! Just nu sitter jag och laddar ner låtar. jag har laddat ner 18 låtar hittills. Jag hörde en alldeles ny låt som heter love, sex and magic med Ciara och Justin Timberlake. Den var ganska bra, inte helt min smak men den är OK. Jag tror mina kläder kommer imorgon =D!!! Jag undrar när garderoben kommer fram? GUD vad jag längtar. Asså en garderob!!!! OK, för er kanske det inte är något. Men jag har aldrig haft en egen. Asså jag har mest kläder i familjen och jag delar med mamma en vanlig vit garderob (basic). Och i den så har jag fyra hyllor, och mamma har en!!! Asså alla mina kläder är i en bulle helt ihopknölade i alla hyllor. Plus så står garderoben i badrummet. Så det ska bli otroligt skönt att ha en i mitt rum =D!!!

Ciara ft. Justin Timberlake- love,sex and magic

Idag var det jätte kul i skolan (är det nästan alltid egentligen). Asså vi fick typ belöning så vi hade tårttävling!! Alla fick varsim tårtbotten och så skulle vi typ dekorera och fylla den. Man kunde få poäng i:
Samarbete
Delaktighet
Ordning och reda
Resultat (utseende, smak)


Man kunde få 4 poäng på varje sån. Så det högsta man kunde få var 16p. Jag var i samma grupp som Khlood, Deniz, Fredrik och emil.... Vi var fett stökiga i vår grupp, alla var överallt. Så vi kom trea av fem grupper. Mend et var 3 grupper som delade tredjeplatsen, en på andraplatsen, och två på förstaplatsen. Vår tårta var fett god, men lite freakad.. haha, äkta bebistårtan.
Efter skolan gick jag till bibblan och låna tre böcker. Sen när vi va på väg hem (najma, jag och khlood) så bestämde vi oss att gå hem till mig eftersom jag var ensam hemma. Vi gjorde inget spec... Lyssnade på musik och fota lite... I skolan hade vi också fotat oss, men jag har tyvärr inte dom bilderna, dom är på najmas mobil... Aja, bye bye!!

Lite bilder från idag:
alex, klood och åg
MER BILDER KOMMER!

XOXO Natalia

Heeyy

Hejsan alla kattizaaar!!! Heh.. Hur mås? Idag hade jag vanlig skoldag. Vi hade gympa och vi körde bara pingis hela gympatiden. Fett kul. Igår rensaade jag min gamla garderob lite och hitta två (tre kanske) gamla klänningar som jag köpt typ för två år sen som då vart för stora. Men nu passar dom ganska bra. När jag får min nästa veckopeng ska jag köpa jeanstights från gina. Dom är otroligt snygga. Jag gillar dom från bikbok mer, men dom är lite dyrare.. Dom från bikbok är jeansfärgade (blåa) med ljusa stygn. Dom från Gina är mörkare och finns i oolika mörka färger. Fast dom från gina är lite tunnare... Men jag måste säga att dom är skiiiiiitsnygga. Jag tror anneli har dom och dom är sjukt snygga på henne... Snart kommer min garderob occh kläderna hoppas jag.... Jag längtar som faann tills dom kmr... Ska jag visa vilka klänningar jag köpte på nätet??? Jaja, jag visar:

Är dom inte söta? Dom är helt underbara tycker jag. Dom första två ser MYCKET bättre ut på modellen. Dom ser inte så himla fina ut bara sådär. Den vita kommer jag ha med skärp och den svarta kommer jag ha lite uppknäppt och med ett linne under. Den sista kommer jag bara ha sådär!
Här är tightsen från bikbok. Men jag ska ju köpa dom från gina!!!!


Idag efter skolan gick jag bara hem. Eller så här var det:
Jag och khlood och sama brukar gå tillsammans för vi går samma väg. men Sama stannade med najma i skolan lite. Khlood och jag gick hem (tillsammans ju) och sen stannar vi ute på gatan och snackar lite. Sen plötsligt kommer sama och najma anfådda.
- Oliver och dom alla mula oss och jaga oss så vi sprang hit, sa najma eller nåt.
A, sen gick khlood hem och jag stanna och snacka me dom lite. Men sen gick jag hem och dom följde efter. Sen dom ba kan inte vi va hemma hos dig. Vad ska man göra om man har hemlösa kompisar?? Haha. A, sen va vi hemma hos mig tyck 40min. Sen skicka jag hem dom... Sen har jag bara vart hemma... Aja, ha det gött.

XOXO natalia

gratisbio.se

Gratisbio. se är bäst. Jag är med på många gratissidor, men gratisbio är garanterat den bästa! Det är jätte lätt att samla poäng och dom kräver inte mycket. Gratisbio är den bästa gratissidan av alla om man frågar mig. Bli medlem säger jag bara!! Gratisbio har dessutom en jätte snygg design, den är modern och snygg!!! JAG ÄLSKAR GRATISBIO!!!!! När man har samlat tillräckligt med poäng så kan man växla in dom till:
Presentkort
tidningprenumerationer
Biobiljetter
och lite mer

Jag lovar er att den här hemsidan är jätte bra!!Lätt som en plätt!!! det är bara att klicka på länken och bli medlem!!! sen är det bara att börja att samla poäng!! Inom kort kmr ni ha present kort elr nåt i brevlådan!!!!!

// natalia
I LOVE GRATISBIO

Köpt garderob =D

Hej igen!! Idag är det lördag, guuuuud så skönt. Min rygg e bättre men inte helt. Ska ej till doktorn. Idag åkte pappa och jag till länna. Där finns det Jysk och MIO och dom. Jag skulle köpa en garderob. Jag hittade typ massa skitfina billiga garderober men pappa tyckte alla var dålig kvalitet! HAHHA!! Sen gick vi till MIO och där hittade jag PERFEKTA garderoben. Fast den kosta hela 3185kr!!! Sen pappa bara "äsh, vi köper den!" Jag ba WHAT!!! Men man måste liksom  beställa den. Så vi ska gå och hämta den nästa vecka.

Sen ville jag köpa nåt att ha i den, haha. Så jag beställde tre klänningar från nätet. Hahaa, jag känner mig så bortskämd. Men klänningarna betalde jag med egna pengar!!! XD

Ny design

Hej igen! Som ni kanske ser så har jag en ny bloggdesign! Jag ÄLSKAR den. Det va fett jobbigt att göra på att själva kruddilutten (typ blomman eller vad det nu är) på bilden. Men det blev skit snyggt tycker jag. Igår var jag hemma hos Sama med Najma, Alex, ÅG, aimene, Isabella och khlood och såklart Sama. Killarna, isabella och najma gick typ efter en halvtimme?? Vi kollade på typ en film som heter slaumdog millionaire tror jag. Den var ganska så bra och ganska typ sorglig i början =(.... Men jag rekomenderar den!
Å, juste. I förrigår efter jag skrivit i bloggen ringde Sama och Najma och sa att jag skulle komma till Sama. Fast precis när jag kom så gicki Najma hem som vanligt. Hon fick inte vara ute. Men så stannade jag med sama och vi snackade bara. Vi snacka ganska länge typ en timme!!!

Idag efter skolan gick jag & CO (eller va man nu ska säga) till corinne och körde pingis i hennes pingis rum... Jag fuick typ plötsligt skit ont i ryggen. Jag vet inte varför. Men om det inte har gått över imorn ska vi till doktorn. Asså det gjorde skit ont, till och med när man skratta. Jag har fortfarande ont och känner mig som en gammal tant!!!! Jag gick hem då. Sen gick jag på hemspråk. Jag tog datanm och gjorde kliote headers också. Ni kanske vill se?? jaja, lägger in iaf.

Imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lungt. Orkar inte göra nåt med nån..

Bowling och simning!

I skolan idag hade vi friluftsdag. Vi gick och bowla och simma. Iallafall om man valde det. Det va jätte kul... På bowlingen vaar jag på samma bana som Sama, Khlood och Ida. Khlood gjorde strike på första kastet. Sen typ var hon skitbra men sen gick jag om henne och hon missade typ alla hela tiden. Till slut kom hon tre och jag kom etta!!!!! Ida sög. Haha, vet att jag är taskig, men hon sög verkligen!!!! Här är poängen :

Sama:    84
Khlood:   81
Ida:      36
Jag:     131


Haha, jag utklassadde dom!!! Jag gjorde två strikes totalt!!!!! Sen gick vi till erikstals och badade. Det var väl kul, men bowlingen var bättre... Just nu sitter jag i soffan med Kira tvärs över mig, haha, hon är en riktig diva... Alla förutom jag, khlood och isabella gick hem till ÅG. Jag orkade inte, dom skulle köra sanning och konka igen. Jag tröttnar så snabbt på det. Jag gick hem för att jag var ensam hemma. Jag ska ladda ner lite musik och lyssna... kanske hinner göra lite läxor också... Aja, måste kamma Kira också.... Asså jag har massa andra saker att göra också. Men jag har inga bilder. Det är bara sama och anneli som fota. Så bilder kommer sen... Aja, hej då!!

PÖZZAR OCH KRAMAR //NATALIA

S&K

Helluuuu. Vad görs?? Hade tänk göra en ny bloggdesign nu. Haha, har tröttnat på min. Hmm. Jag vill ha en annan färg.. Vilken färg tycker ni jag ska ha på NÄSTA bloggdesignen?? Kommentera vilken:
1.Blå
2.Lila
3.Rosa
4.Grön
5.Turkos
6.Gul
7.Grå
8.Brun
9.Röd
10.Övrigt

Aja, Igår vah jag på dans igen. Jag sög då då, som det brukar vah. Haha, i bussen så fick Sama lust att sova så hon somnade. Haha, hon sov så sött så jag bara va TVUNGEN att fota!! Här kan ni se lilla törnrosa:

Vi hade bestämt med kompisarn a att vi skulle ut direkt efter dansen. Så vi gick ens inte hem och lämna grejerna eller någonting. Vi gick ut med Khlood, Najma, Alex, Aimene och ÅG. Vi va typ ute lite, gjorde inget speciellt och sen gick vi till Rasmus. Vi satt bara där och snacka... Och körde lite S&K (sanning och konka). Sen gick jag hem och åt vofflor. GÖTT!!!

Sen idag var det skola som vanligt. Vi började typ ett nytt tema. Ganska kul tema faktiskt- MEDIA! Efter skolan gick vi ut igen. Eller vi gick inte ut vi gick hem till ÅG. Först kolla vi bara på tv. Vi kollade typ på Tyra BAnks show, dom snackade om horor (prostituerade). Sen körde vi typ sanning och konka i en timme eller nåt. Det va fett kul. Alla tog typ konka och gjorde typ allt man sa att dom skulle göra.. Dom som va där var: Jag, Khlood, Sama, Anneli, Corinne, Alex, Wilkman, Aimene och ÅG såklart. Sen gick jag hem och hade tråååååkit.

A, juste glömde nästan säga. Bästa låten:


HEEY

Hej, jag läste annelis blogg typ och hon hade typ gått in på en sida och kollat vilken kändis hon likna. jag ska nu härma henne och göra samma sak. Kolla jag ska visa vem jag blev:

Ja vet, fett ful bild på mig, men ändå
jag såg på hancock ida. Den va FEEEEEETT bra. Jag fattar inte att folk tyckte den va dålig, Den va ju bfett bra.

Längtar till sommarn...

Hej igen! Haha, vet att det var länge sen jag skrev, men ibland har man inte lust bara. Thats life. Aja, jag har typ haft fett kul hela veckan. Igår efter skolan var jag hemma hos Sama. Det var frett me kopisar där- typ khlood, sama, cj, wim, åg, alex, rasmus, aimene och jag. Alla förutom khlood jag och såklart sama hade vart hos sama, men för alla andra var det första gången. Det va fett kul där. Vi kolla på the grudge 3 på hennes data. Haha det var så jävla roligt. Asså jag själv tycker the grudge inte är ett dugg läskig, asså jag skräms inte, JAG GARVAR!!! Jag blir aldrig skrämd på den. Jag asgarvar när mamman kommer med sitt snea huvud. Hon ser sååååååååå rolig ut!!!! Men aja, iallafall det jag skulle säga var om Khlood. Asså hon va typ fett skraj, hon kollar aldrig på skräck och hon satt typ och skrek varje gång nåt äckligt hämde och hon va skit rädd. Hahah!!! Och jag ska säga en sak (pinigt för aimene kanske), aimene typ tyckte alla tjejer va snygga. Haha... TILL OCH MED THE GRUDGES SYSTER!!!!!!

Aja, sen idag efter skolan gick vi hem till RASMUS! Haha.. Det va jag, Khlood, sama, åg, alex, rasmus, wim, cj, corinne,aimene och isabella (och najma, en liten stund). Gissa vad vi gjorde??? Juste, kolla på film. Vi kolla på stephbrothers. Jag hade redan sett den... Asså rasmus hyrde och när han var och hyrde körde vi sanning eller konka. Haha, inget hände typ... Och innan det körde vi också kurragömma...

Pözzar & kramar // Natta

Första dagen i skolan

Hej, som ni kanske fattar har jag kommit tillbaka från fjällen. Jag har haft ganska tråkit där faktiskt. Idag var det iallafall första skoldan. Det va kul antar jag. Stackars Najma är magsjuk och kräks hela tiden så hon kom inte till skolan...
Hmm, jag vet inte vad jag ska skriva om.... Jag lägger in bilderna nån annan gång... Har inte lust, jag är trött.

RSS 2.0