Grattis sötis!!

Khlood fyllde år igår. grattis igen!!! igår åkte ja till farsta me sama för sama skulle ba köpa nån till present till henne. vid halv fem tiden ahde khlood tjejmiddag. vi åt tacos skitgott, och nåt skiiiitgott bröd, fast det e som wienerbröd fast inte lika sött som hennes mamma hade gjort. ja bomba mig själv så ja ahde skitont i magen. hehe men det va värt det. det va fett kul tycker ja. sen åt vi typ kärleksmums (inte me mitt recept). men typ ingen förutom sharon orka äta upp hela. aja, det va skiiiitkul och grattis igen khloodii! love u!ja kmr alltid älska dig!!!
ja har inga tråkia elr dåliga minnen av dig, bara bra!!!
ÄLSKAREJJ!!!!!!!!!!!!!

<333333

hinner inte

förlåt att ja inte har skrivit på länge. men nu skriver ja iaf.

måndag: hade första passet om träningen till redovisningenb som va på torsdag.
tisdag: hade skoljogg, som va 4,3km. och ja som e såå trög sprang på 31min. sakta va?? gick hem eftre jogget och dusha och sen gick ja till skolan igen. det va skit dimmigt den dan på morgonen iaf. ja kom på plats 139 av två hundra nåt. fett seg ja svär..

onsdag: kmr inte riktigt ihåg. tror ja gick ut me kompiar.
torsdag: hade redovisning. skiiiitkul. asså vi hade engelska drama och våran teater va tvungen att handla om pirater. så vi gjorde en som va MODERNA PIRATERNA. asså omg. vi skämde ut oss totalt på första visningen (vi gjorde tre). titta, först alla skulle cva under bordet först och ja och najma skulle va över. så plötsligt så förjade alla skratta där nere så då börja ju ja skratta me. vi skratta typ i fem minuter sne gick alla upp och sama som spela baby hade en stooor klubba. när hon kom upp under bordet så hade hon ba en HALV klubba. då börja ja asgarva. sen så fega mariam ur, att hon inte ville spela trummor längre. så du börja sama spela och hon spela helt i otakt och konstit. så då skratta ja ännu mer. aja. fast dom andra två visningarna gick bra. sen gick ja och klippte mig. fett fult ja hatar det. ja klippte lugg. ja passar INTE alls.inte nöjd asså.. mariam e gammal tant, claudia nörd och sama baby (ja locka samas håR!!!) och claddes nördrumpa. ja gjorde pankakor me

fredag: vi hade ledigt så ja va ensam hemma hela dan typ. ja va ute me khlood och sama. vi hyrde film me MINA pengar och kolla hemma hos oss. men vi han inte se hela (vi missa typ en kvart) för ja hade hemspråk. vi hyrde he´s the girl. den va fett bra. 

oj då

om ni har märkt så har ja inte skrivit på bloggen på ett tag. men asså robert har dataförbud och då kan ja aldrig ha datan. och om han har förbud så kan ja såklart inte hålla på+ me datan, eftersom då e det "orättvist". fast det e ju orättvist för mig, eftersom att det e ju inte ja som spelar data 12 timmar om dygnet. han har ju fått förbud för att han spelar för mkt och ja får ba datan nästan en halvtimme varannan da.

Igår: Jag cyklade till Farsta och köpte Khlood´s present och läsk.

Idag: Va hemma hos Khlood, vi spela kort och snacka. O, juste. Mitt rum som vissa redan vet har varit täckt med hundaffisher runt om hela rummet till imorse. ja hade så många affisher dels för att ja älskar hundar och för att ja hatar mina tapeter. men ida städa ja ordentligt och tog bort alla affisher förutom typ 3 köpta och några hundtavlor på kira och annat. ja älskar mitt rum nu det e skitljust och fint tycker ja. bilder nere

Inte så mycket va?? Aja, what eva. Okej det kanske inte va så länge ja skrev sist men jaja. Lite bilder:

ja vet, ja borde ha tagit före och efter bilder, men ja tänkte inte på det när ja tog bort. asså det där e skit lite för mig. mina väggar va FULLA av affisher imorse och sen sex år tillbaka.
  läsken från farsta.

några bilder på kira från immorse.

bilder från fredags. hej då

igår+ida+ imorgon+iöverimorgon

igår va ja i bibblan me sama sharon och najma. vi körde typ kurragömma i bibblan och sånt. ja vet att ja inte skriver så mkt nu me det e bara för att ja har så mkt i skolan och så har ja inte så mkt tid att gå in på datan efter som ja brukar komma hem vid 4-5 tiden varje da eftersom att ja e ute me tjejerna. aja, ida hade vi gympa och alla skulle springa 4,3 km. vi träna för skoljogget och skulle lära oss vägen så alla sprang typ fast dom som gick fick ta en kortare väg (det visste inte vi som sprang) för dom inte skulle hinna annars. ja och khlood sprang tillsammans. ja tror faktiskt att ja kan springa på snabbare tid för vi visste ju inte vägen så vi kolla på kartan hela vägen nästan. skoljogget e på tisdag. på vägen från idrotten såg ja och sama och najma och sharon en skitgullig liten svart katt, ja fota me ja orkar inte ladda upp just nu. hehe, kanske imorgon. efter skolan satt ja, sama, najma, khlood och sharon i vårt kapprum (iskolan). vi snacka ba lite. sen gick vi till bibblan för khlood och ja skulle lämna två böcker. sen tog ja ett bad (som vanligt) och nu sitter ja här... imorgonhar ja ba hemspråk (ryska såklart) ocg på lördag ska ja till fartsa me mamma och köpa present till khlood och lite annat..

bla bla bla

ida efter skolan gick vi hem till sama, alla utom sharon som typ skulle göra läxor typ. vi spela kort först, sen gick najma och isabella och khlood ja och sama och anneli körde kurragömma

farsta

ida kl halv tolv åkte ja khlood och sama till farsta. vi skulle egentligen bara kolla på samas dans men vi hade mkt tid kvar till tre så vi gick runt i stan lite. vi skoja ba och pröva kläder, sen åkte vi hem. fett kul. ps! förlåt att vi inte fråga er (anneli,isabella,najma och sharon) om ni ville följa me, men sama hade frågat hennes danslärare och hon fick bara ta två!. faktiskt så tror ja att sama ska sluta för hon och ja ska börja på cykelspinning för ungdomar i fartsa gym istället. det e kanske inte så roligt men mamma och pappa vill att ja ska motionera och det e det ja ska göra på cykel grejen. nån annan som vill börja?? kommentera då, träningen börjar vecka 40.

puss alla love ya!!! spec anneli, najma, isabella, khlood, sharon, sama och khlood.
lite bilder:


så det va alla, fats khlood tog jättemångaq i bussen men dom va skitfula. den på mig i underklädsavdelningen va när vi vänta på khlood i omklädningsrummet, för hon skulle pröva en kofta som hon sen köpte. den avdelningen e ju precis utanför omklädningsrummen. den me mig och sama me nån hårboll i håret e en hårklämma från glitter som vi pröva me löshår på. juste, ja köpte inget och khlood köpte barar en kofta och sama ett armband till sin syster, en fotlänk av silver till sin mamma och en t-shirt åt sin pappa.

ny design

va tycker ni om min nya design??? ja höll ju på att göra en ny men ja kunde inte bestämma vilken färg ja skulle ha, men sen så ville sama att ja skulle ändra hennes. hon hade brun och gul och hon ville ha rosa och röd. så ja fixa hennes och tog brun och gul själv till min blogg eftersom att det e en jävligt snygg kombination. kommentera och säg va som e fult och fint!!! ja e tycker att den e helt ok. lite boring, men men... kolla på samas som ja gjorde imorse:

http://www.eskimoo.blogg.se

ja tycker personligen att hennes gamla va snyggare. men den nya e väl fin me. bara sama e nöjd så! asså ja blir så piss på att det inte händer nåt här. såg ni på idol typ i förrigår? aja, det va typ en sextonårig tjej som hette anna nåt som juryn ÄLSKA!!! dom ba "ja får gåshud" och blbla. ja tycker hon va ganska så bra, men inte den bästa som har varit me på idol typ. kolla in videon:

va tycker ni??? aja, bye bye!!!

ny FUL design

ja vet att designen som ja har gjort nu e fett tråkiiii. ja hatar den gula färgen, ska ändra bakgrunden. ja skriver lite nu vet ja me det e för att det inte händer nåt i mitt liv...

heh...

ja har gjort en lite slarvig bloggdesign som ni kankse ser.  ja fick damp på den gamla typ för det va för mkt turkos ja svär. efter ja gjorde designen hade ja tråkigt så ja börja rita. det va skitsvårt att få som ja ville. ja ritade mitt smekis namn, natti asså:
ja hade skit brottom när ja färgläggde för robert kom så ja tog ba några fula färger och hann inte me själva namnet (där det e vitt) den ser skiiitful ut ja svär. aja. måste dra  bye bye

bråk,bråk,bråk

ida på skolan hade vi läxförhör på matte. najma smsa hela tiden och fråga om svaren på frågorna 1-6 bara för att dom tycker ja e så "smart". men ja e inte så smart. Jag är bara snabb... Aja. Jag hade sagt svaren på typ 2-3 tal och sen så gick vår lärare Jannica förbi mig hela tiden. Jag kunde ju inte bara smsa svaren till henne så ja svarade nej. Sen efter lektionen så va hon inte sur elr nåt, men sen plötsligt blev hon sur på mig. Sen ignorerade vi varann och efter skolan så bara smsa najma och sa, juste, jag glömde att ja hade lovat att inte bli sur för småsaker. Jag ba: och det säger du liksom nu? Hon ba bättre sent än aldrig.

Sen när vi skulle ha sista lektionen (B-språk), så sa dom att vår lärare Sara var sjuk och lektionen hade bblivit inställd så vi kunde gå hem tidigare. Sen efter fråga sama om nån va hemma hos mig. ja ba nej tror ja. hon ba men kan vi inte gå till dig då? ja ba nej. hon ba jo och sen fråga hon isabella om hon ville gå till mig. hon sa ja. sen gick vi till mig och körde ba kort. först vann typ isabella 6ggr i rad sen vann ja 4ggr i rad och sama vann typ första rundan. hehe, hon va alltid slav elr medborgare. asså vi körde slv och president elr va det nu heter. sen ringde najma och sa att hon va ute me anneli och sharon, och då va tydligen anneli sur på oss. ja fattar inte vf, ska fråga henne imorgon.

aja, juste! isabella ville driva me alexander hoang som sama smsade så vi skrev till honom ja älskar dig från samas mobil. han ba kör ni sanning elr konka? isabella ba nej jag menar det. han ba jaja. sen vi försökte ringa och säga att vi skoja men han ville inte svara så vi gick och plinga på. ja vet dum sak att göra men ändå fett kuligt. han öppna inte dörren. han ba smsa möt mig vid skarpabys parkering för min pappa e arg. (roligt om man tänker p alex pappa, asså en kines, som e arg! hehe). sen han kom inte och vi plinga igen men han öppna inte så vi gick hem. sen lekte ja som vanligt me kira och kom p¨å att ja inte har använt min kamera på fett länge. så ja fota några bilder på kirpan:


juste, här e några skitroliga youtube videos:
aja, ja kmr inte ihåg va dom andra roliga heter. visar sen när ja har andra datan. puss puss // Natalia

äntligen lördag

har haft tråkit hela dan. hr lyssnat på musik hela dan. sama o ja planerade att gå ut hela dan, men ingen kunde.  just nu pratar ja me shampoman. lite bilder
<---kira hälsar på singo (en katt som bor ihuset)

Kira bajjar
här e lite bilder som ja inte har "pallat" ladda upp


så det va typ dom flesta. love ya. bye

venne

sama sa att ja inte skrivit på länge så ja ska skriva ett inlägg nu. fast 2dar e inget. ja skriver inte för att det inte händer nåt. ja har inget att skriva om... jaja. ja menar va ska ja skriva om, dett har typ inte hänt nåt...


pizza time

ida efter skolan bjöd sharon på pizza. ja dela me sharon på en vezuvio. ja drack sprite. efter maten köre vi biljard. skit kul. ja körde mot khlood och förlora me en kula =(. najma körde me anneli, najma vann. isabella körde mot sama, isabella vann. sen gick ja hem och ja ska dusha nu. lite bilder:

ja tog massa andra bilder, men dom blev inte fiina. asså, ja vet ja har blivit fett tråki på bloggen, ja skriver fett lote, ja vet. ska bättra på mig.

bla bla bla

ida had evi franska, vi lärde oss tråkiga saker.  sen efter skolan gick ja hem, alla ndra me. sen ringde najma och ville att ja skulle komma och göra noläxan.  ja kom och vi gjorde läxan, och snacka lite skit om folk, haha ja skoja. vi snacka typ om jackor. venne vf? sen gick vi ut och leta efter the phone house i skarpnäck, för det finns ju en, men vi hitta inte. vi ville kolla hur mkt ett mobil fodral kosta.
ja vill ha nåt mobilfodral som e i den här stilen:

söta vaa??? ja gillar den sista mest. kostar 99kr på siba, förresten alla kostar 99kr på siba


RSS 2.0