Heeey igen!!!

Hur mås?? Jag har visst inte skrivit på så länge märker jag. Haha.Jag har typ bara vart ute med najma på kvällarna hela lovet. Igår va roligaste dagen asså, jag svär. Jag gick typ ut med najma vid två och kom hem åtta. Så har jag typ kommit och gått hela lovet!!! Det har vart skit bra väder också. Allt börja såhär:

I förrförrigår eller nåt var jag och najma va ute så var vi på najmas granngård. Det var en liten tjej där som va och lekte i sandlådan vid gungorna (hon är typ 8). Najma snackade lite till henne och fråga v ar hon heter och så, alltså inget taskigt. A, sen då så gjorde jag något och najma sa cp-barn till mig. Den där lilla tjejen blev SKIIIIIT sur och trodde najma sa till henne så hon börja kasta sand på oss. Vi sprang såklart därifrån. Sen nästa dag kom vi till gården igen. Och den lilla tjejen var där igen. Så ropade hon typ på sin brorsa när hon såg oss. Han e typ 9 eller nåt. Men iallafall. Han började jaga oss. Han hade typ samlat alla barn på gården att jaga oss. Vi sprang därifrån igen of course. Sen idag samla vi ihop alla på najmas gård. Alla fyllde sina vattenflaskor och vatten pistoler. Vi spran dit och sköt lite på dom. Sen stängde vi in oss i porten. Så va vi där lite. Sen öppna vi dörren lite mer ooch sköt osv. Sen när vi inte var beredda kom dom in. Vi RUSA därifrån. Vi asgarva och sen ser vi dom igen. Dom har fyllt SINA vattenpistoler och flaskor. Alla sprang därifrån. Haha, det va så jäääävla kul. Dom jaga oss och vi sprang typ HELA tiden. Man fick faan skit mycket motion, haha!!! Vi hade hållt påp skitlänge. Sen ringde mammi och sa att vi skulle käka pizza i natalie´s. Jag beställde som vanligt vesuvio. Den kosta bara femtio nåt och den var SKIIIIIIIIIT stor!! Jag orkade inte hela . Jag brukar ofta beställa vuxenpizza och äta upp hela. Men den var SKIT stor.


Juste. Julia och najma var SKIT taskiga mot ett litet barn. Han var typ 5år. Asså han cykla på sin cykel och från ingenstans kommer julia och najma och jagar honom!! Han blev så jävla rädd, stackarn. Sen han kommer tillbaka efter typ 10min. Han lämnar sin cykel och leker lite med sin syrra i sandlådan. Sen springer najma och julia upp och jagar honom igen. Han blev skit rädd och börja springa och skrika. Eftersom att han hade lämnat sin cykel hämta han sin brorsa som va typ 10 och hämta den. Jag tyckte så synd om honom. Han blev så rädd...

Jävlar vad mycket jag har skrivit XD. Men här är bilderna av mina nya klänningar från halens:Den sista är finast tycker jag. Fast jag gillar alla av dom. Det var alla för mig, chao!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0